Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

τόλμη και δυσπιστία !

(αρχική ανάρτηση... 09/10/2009)

Ακούγεται δραματική μουσική, καθώς εικόνες σε μπλέ και πράσινο φόντο εναλλάσονται ταχύτατα. Ο Costantino να αγορεύει, ο Jorge (προφέρεται Χόρχε) χαμογελά και σηκώνει τα μανίκια, μια άδεια πολυθρόνα, μια κόκκινη καρδιά (άσχετο …αλλά θυμήθηκα την PapaRiga), καμμένα δάση, μια κάλπη και ξαφνικά… ησυχία.
Η ιστορία είναι γνωστή… το αγόρι (Jorge,γόνος ισχυρής οικογένειας), βλέπει το κορίτσι (εξουσία) και το ερωτεύεται. Αυτή κάνει τη δύσκολη, αφού εκείνο το διάστημα είναι με άλλον (Costantino, πάλι γόνο, άλλης ισχυρής οικογένειας), αλλά γλυκοκοιτάζει και τον καινούργιο γιατί είναι νέος, ωραίος (… καλά ντε , σαπουνόπερα είναι μην τα παίρνετε όλα κυριολεκτικά!), και της υπόσχεται ότι θα την έχει βασίλισσα. Μεταξύ μας… ο παλιός είναι λίγο μπάζο και παίζει όλη μέρα Play Station 3, ξέρει για τον αντίζηλο, αλλά τον θεωρεί ολίγον χαζό και άπειρο για να τον απειλήσει… ωστόσο, και ο ίδιος δεν πολυασχολείται με τη λεγάμενη, γιατί τη θεωρεί δεδομένη… άσε που απαιτεί και πολύ χρόνο και φροντίδα. Ποιος ασχολείται μωρέ! Άλλωστε, έχει τα φιλαράκια του να την προσέχουν μην κάνει καμιά βλακεία.

Παρακαλώ να απομακρύνετε τα παιδιά από την οθόνη, ακολουθούν σκηνές σκληρού σεξ και βίας !

Το κορίτσι μας όμως, είναι και ελαφρώς τσούλα, αφού έχει ξελογιάσει και αποπλανήσει όλα τα “αθώα” φιλαράκια του νύν, που βρίσκουν την ευκαιρία και της αλλάζουν τα φώτα !!! Αρχικά ένας, ένας και μετά (αφού δεν έβλεπαν αντίδραση από τον κερατά) όλοι μαζί.
Όταν οι γείτονες (λαός), αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι γίνεται ακριβώς δίπλα τους, τόσο καιρό, σοκάρονται. Δεν μπορούν να πιστέψουν, ότι το αθώο κοριτσάκι που όλοι μαζί μεγάλωναν τόσο καιρό, και το οποίο είχαν δώσει με μεγάλη χαρά στον ευτραφή, συμπαθητικό νέο με τις πολλές υποσχέσεις, για να την αποκαταστήσει, είχε μετατραπεί σε πρώτης τάξεως ξέκωλο !!!
“Βρε αλήθεια σου λέω, προχτές τους έπιασα στα πράσα ενώ ο κολλητός του έβγαινε κρυφά απ΄το παράθυρο.”
” ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τι μου λες, ποιος ήταν;”
” Γιώργο μου είπε, ότι τον λέγανε…”
” Και;……”
” Όταν του τα έψαλα ξέρεις τι μου απάντησε;”
” Τι;”
” Τι φωνάζεις κυρά μου, δεν είναι και παράνομο… αφού δεν είναι παντρεμένοι. Και ως γνωστόν ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό!!!”
” Α το καθίκι!”
Για να μην τα πολυλογώ, το σπίτι μετατράπηκε σε μπουρδέλο… και όταν οι γείτονες έπιασαν τον κερατά και του αράδιασαν όσα είχαν δει και ακούσει, αυτός τους απάντησε με ειλικρινές βλέμμα (το είχε ο άτιμος, γι’ αυτό μας τάραξε στην αφίσα!) :
” Αποκλείεται…. σας εγγυώμαι ότι όλα είναι εν γνώση μου και δεν γίνεται τίποτα κακό”.
Αυτό ήταν… το ποτήρι ξεχείλισε και οι γείτονες αποφάσισαν στην πρώτη ευκαιρία να αντικαταστήσουν τον παλιό, ανίκανο και άβουλο Costantino, με τον νέο, πολλά υποσχόμενο, γυμνασμένο (και φαινομενικά τουλάχιστον, όχι και τόσο ξεφτέρι) Jorge.
Μπάς και στρώσουν το νυμφίδιο που ξεσάλωσε 5,5 χρόνια.
Θα μπορέσει άραγε να ανταποκριθεί ο Jorge στο δύσκολο ρόλο που με επιμονή κυνήγησε τόσο καιρό;
Θα καταφέρει να συγκρατήσει τις ορμές της ξεσαλωμένης συντρόφου του και πολύ περισσότερο των “πεινασμένων” φίλων του;
Θα μετατρέψει το μπουρδέλο πάλι σε σπίτι ή θα γίνει η καινούργια τσατσά;
Θα μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γειτόνων;
Οι απαντήσεις …στο επόμενο 4ετές επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς…..
ταρατατζουμ ταρατατζουουουουουμ…………..

ΤΟΛΜΗ & ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ !!!
Καθημερινά κοντά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου