Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

μολότοφ στα μούτρα σας...

(αρχική ανάρτηση... 05/05/2010)



Η κατάντια μιας ολόκληρης κοινωνίας, ξεγυμνωμένης από κάθε φτιασίδι, κάθε ψευτοϊδεολογία, κάθε δικαιολογία, κάθε δίκαιο.
Οργή και χιλιάδες κόσμου - δικαίως - για την οικονομική μας κατάπτωση... φωνές, βρισιές, αναθέματα, συνθήματα... γιατί μας σκοτώνουν την τσέπη.
Τρεις νέοι άνθρωποι κι ένα αγέννητο μωρό, νεκροί, σκασμένοι σαν τα ποντίκια από τις φλόγες. Δε μ'ενδιαφέρει (αυτή τη στιγμή) ποιοι τις έβαλαν, αυτό που με πονάει είναι ότι δεν κατέβηκε κανένας να τα σπάσει γι'αυτό. Ούτε ένα ΓΑΜΗΜΕΝΟ λουλούδι, κεράκι, έτσι για τις κάμερες βρε αδερφέ !!!
Για τη ζωή που χάνεται ...τίποτα, για την τσέπη μας ...κόλαση.
Καιγόμαστε στην πυρά της ίδιας μας της απανθρωπιάς, οι κακόμοιροι Νεοέλληνες.
Την ώρα που ακόμα μαζεύαν τα πτώματα των άτυχων νέων, οι κάθε λογής τιμητές, πολιτικάντηδες, ξερόλες αυτής της σάπιας κοινωνίας, ασελγούσαν λεκτικά πάνω τους ζητώντας το δίκαιο με το μέρος τους.
Σε ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ προκήρυξε νέα 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 6 Μαΐου για το θάνατο των τριών τραπεζικών. Σύμφωνα με την ομοσπονδία, «οι ηθικοί αυτουργοί, όμως, πρέπει να αναζητηθούν στην ασκούμενη πολιτική, στην επιχειρησιακή στάση της αστυνομίας αλλά και στις Διοικήσεις των Τραπεζών που με την εκβιαστική τους πρακτική εμποδίζουν τη συμμετοχή των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις και με την ανευθυνότητά τους δεν λαμβάνουν έγκαιρα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, για να προστατευθούν οι ανθρώπινες ζωές των εργαζομένων και των πολιτών στα τραπεζικά καταστήματα, που αποτελούν γνώριμους και διαχρονικούς στόχους σε όλη την διαδρομή που ακολουθούν κάθε φορά οι εργατικές πορείες και οι διαδηλώσεις».
Οικτρή ανακοίνωση... μου θυμίζει κάτι ανακοινώσεις των Ισραηλινών μετά από γενοκτονικούς βομβαρδισμούς αμάχων Παλαιστινίων που έλεγαν
"Αφού γνώριζαν ότι γίνονται βομβαρδισμοί, τι δουλειά είχαν τα παιδιά στα σχολεία; Οι εξτρεμιστές τα αναγκάζουν να πάνε εκεί για να έχουν άλλοθι."
Αντί να το βουλώσουν ΟΛΟΙ και να σκύψουν πάνω από την ανθρώπινη τραγωδία και την πρωτίστως κοινωνική κατρακύλα, αλληλοσφάζονται για την πατρότητα των δραστών... "αναρχοκομμουνιστές" λέει ο Αδόλφος Καρατζαφύρερ.... "προβοκάτορες" απαντάει το ζωντανό, αποσκελετωμένο, θηλυκό, απολίθωμα του Στάλιν. Όμορφα λόγια, καταδίκη της βίας, και λύπη (αλλά πρωτίστως για την τσεπούλα μας).
Εμετικοί αντιπρόσωποι ενός αντίστοιχου λαού, που ξέρει να βάζει στο ζύγι την ανθρώπινη ζωή για να δει αν και πόσο αξίζει...

Για μια φορά ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ και κατεβείτε σιωπηλά στους δρόμους για τους σωστούς λόγους...

Α! και όσο για σας αναρχοτέτοιοι, προβοκάτορες, φασιστοειδή όποιοι κι αν είστε, μισάνθρωποι...
Μολότοφ στα μούτρα σας ... ΜΑΛΑΚΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου